Hmm, taigi prieš dvejus metus „Facebook“ kažkam išsiuntėte netinkamą žinutę ir dabar vėl grįžtate prie jūsų? Na, tai „Facebook“! Jie išlaikys kiekvieną paskutinę detalę, kurią kada nors spustelėjote ar įvesite į savo svetainę.

Nuo tada, kai „Facebook“ pasirodė pranešimai, galite peržiūrėti savo pokalbių / pranešimų istoriją nuo pat pradžių. Dažniausiai tai yra puiku, tačiau yra atvejų, kai norint išsaugoti save tikrai reikia atsikratyti pokalbio.

Atnaujinimas: „Facebook“ atnaujino jų sąsają, o pranešimus ir pokalbius ištrinti dabar yra šiek tiek lengviau, nei buvo anksčiau.

Naujas metodas:

Kai prisijungiate prie „Facebook“, eikite į priekį ir kairiajame skydelyje spustelėkite „Messenger“. Bus įkelta nauja „Messenger“ sąsaja, kurią sudaro trys skyriai: kairėje esantis pokalbių sąrašas, kai kurios parinktys dešinėje ir pranešimo turinys viduryje, kaip parodyta žemiau.

Čia galite valdyti pokalbį ar atskiras žinutes pokalbio viduje. Norėdami ištrinti visą pokalbį, perkelkite pelę virš pokalbio ir pasirodys krumpliaračio piktograma.

Jei spustelėsite pavarą, galėsite nutildyti, archyvuoti ar ištrinti pokalbį. Jei norite ištrinti atskirą pokalbio pranešimą, užveskite pelės žymeklį ant jo ir pamatysite tris mažus taškus.

Spustelėjus šiuos tris taškus, bus suteikta viena galimybė ištrinti pranešimą. Čia nėra archyvavimo parinkties, todėl jis pašalinamas visam laikui.

Galiausiai, dešinėje esančioje srityje, galite spustelėti krumpliaračio piktogramą pagal asmens vardą ir ten pat pasirinkti Trinti.

Jei kairėje arba dešinėje srityje spustelėsite Trinti, vis tiek gausite pranešimą, kuriame bus klausiama, ar tikrai norite ištrinti pokalbį, ar tiesiog jį archyvuoti.

Senas metodas:

Pagal nutylėjimą, kai norite ištrinti pranešimą „Facebook“, jis iš tikrųjų jį tik archyvuoja. Taip, jie stengiasi, kad jums būtų sunku ką nors ištrinti iš jų didžiulės duomenų bazės. Tarkime, kad žiūriu pranešimą ir paspaudžiu mažąjį X dešinėje:

archyvinis pranešimas facebook

Kaip matote, viršuje pasirodo didelis archyvas, nurodantis, kad jis tikrai nebus ištrintas. Pvz., Eik į priekį ir archyvuok pranešimą. Atminkite, kad tai pašalins visą jūsų pokalbį su šiuo asmeniu, net jei jis truko keletą savaičių, mėnesių ar metų.

Vis dėlto visus archyvuotus pranešimus galite lengvai peržiūrėti spustelėję šiek tiek Daugiau saitą kairiosios šoninės juostos viršuje.

facebook archyvuotos žinutės

Eikite į priekį ir spustelėkite parinktį Archyvuota, o archyvuotus pranešimus matysite tik dabar. Jie vis dar ten! Taigi esmė ta, kad pranešimo archyvavimas nėra tas pats, kas jį ištrinti.

Laimei, gana lengva ištrinti pokalbį ar pranešimus „Facebook“ tinkle, nesvarbu, ar jis neseniai, ar archyvuotas. Paprasčiausiai spustelėkite pokalbį ir tada ant mažos krumpliaračio piktogramos, esančios virš pokalbio.

Pamatysite krūvą parinkčių, tačiau du elementai, kurie mus domina, yra Trinti pokalbį ir Trinti pranešimus.

Ištrinti pokalbį

Ištrinti pokalbį bus ištrinta visa pokalbių su tuo asmeniu istorija. Būkite atsargūs naudodami šią parinktį, nes visas pokalbis bus ištrintas ir jo nebus galima atkurti.

ištrinti facebook pokalbį

Jei norite ištrinti tik tam tikras pokalbio dalis, pasirinkite Trinti pranešimus. Tada prie kiekvieno pokalbio pranešimo pasirodys mažai žymimųjų laukelių. Pasirinkite pranešimus ir spustelėkite „Trinti“.

Dabar pranešimų ir pokalbių tikrai nėra, jie nėra tik paslėpti! Na, aš tikiu, kad „Facebook“ tam tikrą laiką saugo atsarginę kopiją, bet jūs nebematysite tos žinutės savo paskyroje.

„Facebook Messenger“ programa

Atnaujinimas: Naujausia „Facebook“ programos mobiliesiems versija taip pat keičia tai, kaip ištrinate pranešimą. Toliau išvardysiu abu metodus, jei naudojate senesnę versiją.

Naujas metodas:

Norėdami ištrinti visą pokalbį „Messenger“ iš savo „iPhone“, turite spustelėti skirtuką Pagrindinis apačioje, tada - Pranešimas viršuje.

Pamatysite visų pokalbių sąrašą. Dabar stipriai spauskite arba priverstinai palieskite pranešimą, kol pasirodys peržiūra. Iš esmės, jūs turite padaryti 3D lietimą pokalbyje.

Kai peržiūra pasirodo, greitai perbraukite aukštyn, prieš įkeldami visą pranešimo giją. Kartais gali tekti tai padaryti porą kartų, kol pakabinsite.

Norėdami ištrinti vieną pranešimą, bakstelėkite pokalbį, kad įkeltumėte visą pranešimų istoriją. Dabar 3D palieskite konkretų pranešimą ir pamatysite iškylantį reakcijos piktogramų sąrašą.

Taip pat apačioje pasirodys trys parinktys: Kopijuoti, Trinti ir Persiųsti. Žinoma, tai veikia tik „Apple“ įrenginiuose. „Android“, veiks senesnis žemiau pateiktas metodas.

Senas metodas:

Taip pat galite ištrinti pranešimus iš savo telefono naudodami „Facebook Messenger“. Tiesiog braukite iš dešinės į kairę pokalbyje ir pamatysite parinktį ištrinti pokalbį.

ištrinti pranešimų siuntimo programą

Bakstelėję „Ištrinti“, gausite dar vieną iššokantįjį langą, kuriame bus klausiama, ar norite ištrinti ar archyvuoti pokalbį.

ištrinti archyvas

Galiausiai, naudodamiesi „Messenger“, galite ištrinti ir atskirus pranešimus pokalbio metu, ilgai spausdami individualų pranešimą. Pasirodys šiek tiek meniu ir Trinti yra galimybė.

ištrinti pranešimų Messenger

Taigi iš esmės jūs turite tas pačias funkcijas naršyklėje ir programoje, taigi tai yra geras dalykas. Jei turite klausimų, paskelbkite komentarą. Mėgautis!